Nieuwsbrief:

HUSQVARNA  TC 125 - 2023

€ 8.720,- € 9.720,-
Garantie: Ja
Nieuw
Wit
husqvarna - tc-125
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
De 2023 TC 125 is klein in capaciteit en groot qua capaciteit en krijgt meerdere technische upgrades, met als kop de integratie van EFI- en E-Start-technologie. Deze herzieningen zijn direct merkbaar, want na een simpele druk op de knop start de motor gemakkelijk, en eenmaal op de baan levert de TC 125 een verbeterde ervaring voor alle rijders. Verdere veranderingen zijn onder meer een nieuwe cilinder met een zeer innovatief elektronisch uitlaatcontrolesysteem en een lichtere krukas voor een betere gasrespons en minder trillingen. De TC 125 blijft profiteren van toonaangevende componenten, waaronder WP-ophanging, een ProTaper-stuur en een met polyamide versterkt subframe, en krijgt een geheel nieuwe carrosserie en een opvallende nieuwe look om in de voorhoede van de zeer competitieve 125cc-klasse te blijven.
 
 • Ovaa Motors is de motorspecialist van Zeeland sinds 1978!

  -Suzuki Full Range dealer
  -KTM Full Range dealer
  -Husqvarna Full Range dealer
  -GASGAS Full Range dealer
  -Yamaha Off-Road dealer

  Kijk op onze website bij Services voor inruil/inkoop, financiering, verlengde garantie en het direct afsluiten van Uw gratis 10 daagse All-Risk motorverzekering!

Deze motor is geschikt voor A1 rijbewijs.
Ovaa Motors
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Gooseneck" betekent: Balhoofd dat zodanig is veranderd dat de voorvork meer onderuit/naar voren komt te staan. De balhoofdpijp wordt voor het frame uit gezet door een verlengstuk in de vorm van een ganzenek (gooseneck). Chopper-bouwers kiezen soms voor deze constructie. Door de hiermee gepaard gaande verlenging van de wielbasis, ontstaat een indirecte manier van sturen in bochten die niet iedereen als even prettig ervaart. Deze eigenschap wreekt zich het minst wanneer zoveel mogelijk lange rechte stukken worden afgelegd. Een gooseneck is ook de als een ganzenek gevormde bevestigingsstang tussen motor en zijspanbak. Gooseneck is tevens een bekende bocht in het circuit op het Isle of Man.
© 2000 - 2023 Motoroccasion