Nieuwsbrief:

Motor zoeken

MODELLEN 2024

Merk:
Type:
Categorie:
Prijs:
-
Bouwjaar:
-
Tellerstand:
-
Meer opties
Zoeken
Reset

Top Motoren Selectie

Advertentie

Like ons op facebook

Sorteer op:

Laverda

Op zoek naar een nieuwe motor? De motoren van de Italiaanse fabrikant Laverda zijn echte aanraders. Motoren van dit merk werden ook wel de Italiaanse BMW's genoemd. Dat is niet voor niets. De motorfietsen zijn solide gebouwd en hebben ook nog eens een strak design.
LAVERDA 500
LAVERDA 500
€ 4.950,- p/mnd klik hier
1981, 551 Km

Over Laverda

In 1949 produceerde landbouwfabrikant Laverda sr. Als hobby een 75 cc viertakt motorfiets. Een jaar later werd er een aparte motorfietsenfabriek geopend. In deze fabriek werden lichte viertaktmodellen tot 200 cc gebouwd. De eerste tweetakt motor werd in 1966 gebouwd: dit was een 50 cc-model. In hetzelfde jaar werd ook de eerste 650 cc tweecilinders op de markt gebracht. Een aantal jaar later werden 750 cc uitvoeringen en 1000- en 1200 cilinders geproduceerd. In 1985 werd het merk onder curatele gesteld. Werknemers namen een deel van de aandelen over en het bedrijf kreeg steun van de overheid waardoor eind jaren tachtig Nuova Moto Laverda ontstond. In 1993 sloot het bedrijf opnieuw, maar kwam terug onder de naam IMOLA. In 2000 werd het motormerk overgenomen door Aprilia.

Vind jouw ideale Laverda motor

Er zijn veel verschillende Laverda motoren geproduceerd. Ben je op zoek naar een Laverda motor? Bij Motoroccasion vind je diverse advertenties van dealers door heel Nederland. Wanneer je op zoek gaat naar een Laverda motor dan raden we je aan om altijd goed de specificaties en de beschrijvingen te controleren die bij een advertentie staan aangegeven. Heb je nog vragen over een model? Dan raden we je aan om contact op te nemen met de desbetreffende dealer die aangegeven staat bij de advertentie.

Laverda motor kopen?

Wil je een Laverda motor kopen? Vind eenvoudig en snel een geschikte advertentie door gebruik te maken van de handige filteropties op onze website. Geef aan wat voor een type je zoekt, wat je budget is, welk bouwjaar je wilt bouwjaar en de tellerstand. Op deze manier kun je nog op korte termijn een nieuwe motor kopen van Laverda.
Snel navigeren? Bekijk hier alle typen van LAVERDA
© 2000 - 2024 Motoroccasion