Nieuwsbrief:

CAN-AM  RYKER 900 - 2023

Garantie: Ja
0 Km
GOLDRUSH
can-am - ryker-900
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2023
Fabrieksgarantie: 36 maanden

LET OP! Summersales deals, nu € 1800,- korting op alle 2022/2023 modellen Ryker 900 en Spyder. Deze korting is al van de vraagprijs afgehaald. Rij dus nu jouw favoriete Can-Am al vanaf € 10790,-. Ook krijg je tijdens deze actie een extra jaar fabrieksgarantie en road-assistance. Pak nu dat voordeel, want de actie loopt tot 31 oktober 2023

LET OP VOORHEEN MOTORCOMPANY NIEUWERKERK! GROOTSTE DEALER VAN NEDERLAND

De CAN-AM RYKER 900, zoek jij net iets meer vermogen dan de Ryker 600? Dan is de Ryker 900 waarschijnlijk jou ding. De 3 cilinder in lijn aangedreven 82pk sterke driewieler is een mix van: fun, eenvoud, veiligheid. Los van het feit dat je met een *autorijbewijs of een ** motorrijbewijs een Can-Am mag besturen is deze ontworpen voor zowel nieuwe als ervaren bestuurders.

Als extra aanvulling ten opzichte van de Ryker 600, is de Ryker 900 ook voorzien van een Sportmodus. Deze modus zorgt er voor dat de tractiecontrole wat later ingrijpt, zodat er wat meer ruimte overblijft om lekker gecontroleerd te kunnen driften en spelen met de Ryker.

Door de lage zitpositie heb je veel tractie en een goede wegligging. Door alle veiligheidssystemen waaronder: ABS, tractiecontrole en stabiliteitssysteem is een Can-Am net zo veilig als een auto, misschien nog wel intelligenter zelfs. Zo berekend een Ryker exact welke veiligheidssystemen hij toe moeten inzetten en aanpassen, op welk gevaarlijk moment dan ook. Slim niet?

Alsof dat nog niet genoeg is, kan je zonder gereedschap en binnen enkele seconden de totale zit positie aanpassen. Zo kan je het stuur aanpassen en de voetsteunpositie. Ben jij 150cm, of 210? Dat maakt voor de Ryker niks uit, want voor alle lengtes kan jij eenvoudig je zit personaliseren.

Naast het feit dat een Ryker al een eye-catcher op zich is, is deze daarnaast met veel accessoires uit te rusten om deze volledig te laten personaliseren. Van de meest extreme kleuren tot aan alles wat betreft: performance, bagage en comfort. Verzin het en het is er!

De Ryker 900 heeft een gemiddeld verbruik van zo’n 6,0L per 100km. Dat is netjes, maar wil je nog wat zuiniger rijden, dan beschikt de Ryker 600 over een speciale ECO-modus. Zo kun je wanneer je lekker aan het cruisen bent wat zuiniger aan doen met de brandstof. Dankzij zijn CVT (volledig automatische versnellingsbak) hoef je eigenlijk alleen maar gas te geven en te remmen. Dit zorgt voor relatief onervaren bestuurders dat zij meer focus hebben op de weg, en voor de ervaren bestuurders een mooie manier om lekker sportief te kunnen rijden, omdat deze iets hoogtoeriger loopt dan een semi-automaat.

Wil je toch iets meer vermogen? Kijk dan ook eens naar de Can-Am Ryker 900.

* te besturen met een autorijbewijs behaald voor 19-03-2013

** te besturen met een A motorrijbewijs of A2 behaald van 21-jarige leeftijd met Code 80

Met 36 maanden fabrieksgarantie. Te bezichtigen en uit voorraad leverbaar bij Motorcity Amsterdam.

(BEL ALTIJD EERST VOOR DE BESCHIKBAARHEID)

De getoonde prijs is rijklaar inclusief alle bijkomende kosten.

MOTORcity Amsterdam is de motordealer voor Amsterdam en omstreken. In onze grote showroom in Amsterdam tref je alleen de beste merken. Zowel nieuwe motoren als tweedehands motoren. Bij motor-dealer MOTORcity vinden wij klantcontact belangrijk en leveren graag maatwerk. Of u binnen komt voor een nieuwe motor, of graag uw motoronderhoud wilt laten uitvoeren.

Zakelijk motorrijden, wist u dat zakelijk motorrijden erg interessant kan zijn? Je kan namelijk veel fiscale voordelen trekken aan een zakelijk aanschaf. Zo kunt u onder andere:
- BTW voordeel genieten
- KIA toepassen, zorgt voor een versnelde afschrijving van 28%
- Overige afschrijvingen genieten
- Rente over een financiering boeken als kosten
-Tanken op kosten van uw onderneming
- Onderhoud laten afschrijven via uw onderneming
Vooraf is het wel verstandig om dit met uw boekhouder/accountant te bespreken.


MOTORcity Amsterdam heeft motorrijden in hart en nieren en onze kennis en ervaring delen wij graag met u. Ons team bestaat dan ook uit exclusief motorrijders.

Naast alle nieuwe motoren heeft MOTORcity Amsterdam ook altijd meer dan 300 nieuwe en gebruikte motoren op voorraad.

MOTORcity Amsterdam is officieel dealer van: Kawasaki, Suzuki, Yamaha, Royal Enfield, CF Moto en Can-Am
Deze motor is geschikt voor B rijbewijs. (Indien behaald voor 19 januari 2013)
Motor City Amsterdam
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "R" betekent: De letter R is een eigen leven gaan leiden in de type-aanduiding van motorfietsen. Hoe vaker de letter voorkomt, hoe meer het predikaat superbike van toepassing is op het betreffende model. De Kawasaki ZXR.750 bijvoorbeeld is een snelle motorfiets. De ZXR 750 R daarentegen is nog sneller. Inmiddels worden al drie R-en gebruikt om de nieuwe generatie superbikes aan te geven. Honda kent bij voorbeeld de C B R 750 R R Fireblade, Yamaha de FZR 400 RR . Het betreft superbikes die rechtstreeks van racemotoren zijn afgeleid. De letter R staat voor race, RR voor race replica.
© 2000 - 2024 Motoroccasion