Nieuwsbrief:

ENERGICA  EGO - 2016

€ 9.999,- € 12.999,-
Garantie: Nee
26731 Km
N.v.t.
energica - ego
energica - ego
energica - ego
energica - ego
energica - ego
energica - ego
energica - ego
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
 • Energica Ego is de eerste 100% volledige elektrische superbike uit het hart van de Italiaanse race-industrie\r\n

  Energica Ego heeft een olie gekoelde permanente AC magneet motor (PMAC) met 107 kW (ca. 146 Pk) en een continue aanwezig koppel van 200 Nm. De elektrische superbike haalt een maximale range van 150 km en een maximale topsnelheid van 240 km/h in Sportmodus.

  Ego's accupakket, omvormer, lader en Bosch ABS worden continue uitgelezen en gemanaged door de geavanceerde Vehicle Control Unit, net als bij de Energica Eva.

  Energica Ego heeft geen koppeling en versnellingen. Alles wordt bediend door het ride-by-wire systeem, waarmee je als berijder de mate van het acceleratie en de-acceleratie bepaald. Met een voelbare tussenstand in de gashandel is het mogelijk maximaal uit te rollen. Bij verder sluiten van de gashandel wordt de (instelbare) motorrem geactiveerd en de opgewekte energie teruggewonnen.

  De superbike is volledig compatibel met publieke laadstations en kan ook  thuis opgeladen worden. Energica Ego is de enige elektrische superbike in de wereld met een geïntegreerd snel laad systeem.
 • Actieradius
  De actieradius is altijd afhankelijk van diverse factoren. Op de snelweg is actieradius lager dan in de stad. Ook het weer (wind en temperatuur) hebben invloed op de actieradius. Om grote afstanden af te leggen is de combinatie van actieradius en laadsnelhied belangrijk.

  Deze motor heeft bij normaal gebruik een actieradius tot:
  * 200 km in de stad
  * 100 km op de snelweg
  * 150 km buitenstedelijk
   
 • Prestaties.
  De elektromotor heeft continue 107 kW en heeft 200 Nm.

  Rijmodi
  Er zijn 4 instelbare motormappings;
  * Eco
  * Regen
  * Standaard
  * Sport

  Regeneratie
  De motor heeft een instelbare motorrem of regeneratie. De opgewekte energie wordt teruggevoerd naar accupakket. De volgende modi zijn aanwezig:
  * Off
  * Low
  * Medium
  * High

  Parkassistent
  Via de startknop is eenvoudig de parkassistance te activeren, hiermee manouvreer je eenvoudige de motor met aangepaste snelheid voor een achteruit. Je bepaald met de gashandel de snelheid.
  * R (Achteruit, max 2,4 km/u)
  * F (Voorwaarts, max 2,4 km/h
 • Laden
  Deze motor kan thuis aan een stopcontact geladen worden. Ook kan deze motor aan publiek laadpalen geladen worden. Het DC Snelladen is standaard op elke Energica aanwezig.

  Thuisladen
  Voor het thuisladen ben je de meegeleverde thuislaadkabel nodig. Deze kabel heeft een normale stekker voor thuis en de type 2 (Mennekes) aansluiting die in de motor gestoken word

  Publiek of AC Laden
  De motor is geschikt voor het laden aan publieke laadpunten met een laadkabel. De laadkabel moet aan beide zijde voorzien zijn van een type 2 aansluiting. Dit zijn dezelfde kabels die ook door auto's gebruikt worden.

  Snelladen
  Deze motor ondersteunt DC snelladen, via CCS. De standaard voor snelladen die ook door elektrische auto's gebruikt wordt.
  De kabels hangen bij de snelladers aan de laappalen en hiermee kan je met 6,7 km per minuut laden. Dat komt neer op 400 km/u!
   
 • Energica Motor Nederland
  Deze motor staat in depot bij de importeur en kan via elke dealer geleverd worden.

  Als onze prijzen zijn inclusief BTW, te naam stellen en de motoren worden nagekeken voor aflevering. Tenzij expliciet anders vermeld.

  Voor vragen kun je ons bereiken via mail op info@energicamotor.nl of via de telefoon +31854016834

  info@energicamotor.nl
  www.energicamotor.nl

  Prijs, druk en typefouten voorbehouden.

  Zoekterrmen: Brammo Empulse, Enertia, Energica Eva, Ego Ego+ EsseEsse9 EsseEsse9+ Eva Ribelle MotoE Zero Motorcycles SR SR/S SR/F DSR Black Forest FX FXS SR/S SR/F ZF14.4 Johammer LIveWire Snelladen CCS Range Actieradius TryElectric Verge Pohlbock Kawasaki

Opties en Accessoires:
CCS Snelladen, Thuislaadkabel, Zwart Frame
Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Electric Motorcycles Nederland
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Colors" betekent: Clubemblemen of patches die op de achterkant van het motorjack of armloos spijkerjasje zijn bevestigd. In feite de vlag die aangeeft dat een motorrijder lid is van een motorgang of broederschap.
© 2000 - 2024 Motoroccasion