Nieuwsbrief:

ENERGICA  ESSEESSE9+ RS - 2021

13450 Km
Geel
energica - esseesse9--rs
energica - esseesse9--rs
energica - esseesse9--rs
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Zomer AANBIEDING!!! vanaf 19juli tot 30augustus €1385,- korting!!!
Deze super gave en super snelle Energica SS9+ RS is te koop, omdat zijn baasje een nieuwe Energica gekocht heeft.
Wil je niet 12-15 weken wachten om op je eigen Energica te kunnen stappen? Dan hebben we een hele mooie gebruikte motor! 
Deze Energica SS9+ RS is dealer onderhouden, is netjes mee gereden en is netjes geladen (bijna geen fastcharge/DC). Is voor werk gebruikt in de zomer en voorjaar/najaar. Niet in de winter.
Nette fiets, nieuwe banden (nog geen 1000km) van Michelin, de Road6GT voor en achter. Met gratis "tank"- tas. Heeft service beurt gehad en alle firmware en software is up to date.
Zomer AANBIEDING!!! vanaf 19juli tot 30augustus €1385,- korting!!!
Prijs is €18.500,- exclusief BTW, Bedrijven kunnen de btw verrekenen. (€22.385,- inclusief BTW. En je mag de Kleinschaligheids Investerings Aftrek toepassen, De MIA is hier op niet meer van toepassing)

Kom langs voor een proefrit

(meer en betere foto's volgen spoedig)
  • Kom langs voor een proefrit!!
  • Koffie staat klaar!! 

Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
BikeXperience
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: MOTO GUZZI in 2015 - Bij Moto Guzzi stond alles in het teken van nakeds, vintage en cruisers, met de nieuwe Eldorado, California Custom, de V7 II ABS en de Garage kits voor de V7. Moto Guzzi zal de bezoekers van de Motorbeurs verrassen met de Eldorado, voorzien van het krachtige 1.400cc V-twin big block -Made in Mandello-. Moto Guzzi Eldorado De nieuwe Eldorado weerspiegelt de persoonlijkheid van de legendarische Eldorado 850. Duidelijke verwijzingen naar een rijk verleden zijn ondermeer de gespaakte wielen, de brandstoftank met verchroomde flanken, het oversized zadel, het achterspatbord met het juweelvormige achterlicht en de bullhorn handlebar. Qua prestaties vertrouwt de Eldorado op de prestaties van de 1.400cc 90 V-Twin die in ongewijzigde vorm ook de California Touring en Custom aandrijft.
© 2000 - 2024 Motoroccasion