Nieuwsbrief:

ITALJET  DRAGSTAR 200 LIMITED EDITION - 2022

Garantie: Ja
3300 Km
ROOD/WIT
italjet - dragstar-200-limited-edition
italjet - dragstar-200-limited-edition
italjet - dragstar-200-limited-edition
italjet - dragstar-200-limited-edition
italjet - dragstar-200-limited-edition
italjet - dragstar-200-limited-edition
italjet - dragstar-200-limited-edition
italjet - dragstar-200-limited-edition
italjet - dragstar-200-limited-edition
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Modeljaar: 2022

De Italjet Dragster 200 uit 2022 is een opvallende en innovatieve scooter die design, prestaties en technologie op unieke wijze combineert. Dit model, onderdeel van de legendarische Dragster-serie die bekend staat om zijn onconventionele en futuristische ontwerp, zet de traditie voort met enkele opvallende kenmerken:

Design: De Dragster 200 onderscheidt zich door zijn radicale styling en opvallende lijnen. Het meest in het oog springende aspect is het "naked" frameontwerp, waarbij veel van de mechanische componenten zichtbaar zijn, waaronder de kenmerkende voorvork en het trellisframe. De agressieve houding en scherpe hoeken geven het een onmiskenbaar voorkomen dat zowel bewondering als nieuwsgierigheid wekt.

Motor: Aangedreven door een 200cc viertaktmotor, biedt de Dragster 200 een krachtige en responsieve rijervaring. Deze motor zorgt voor een indrukwekkende acceleratie en is capabel genoeg om zowel stadsverkeer als snelwegritten aan te kunnen.

Technologie: Italjet heeft moderne technologieën geïntegreerd in de Dragster 200, waaronder elektronische injectie voor verbeterde brandstofefficiëntie en een soepelere vermogensafgifte. Daarnaast is het uitgerust met ABS voor verbeterde remprestaties, wat bijdraagt aan de veiligheid van de rijder.

Rijervaring: De unieke voorvork en het chassisontwerp zorgen voor een uitzonderlijke handling en wendbaarheid, waardoor de Dragster 200 zich onderscheidt in de bochten en tijdens het navigeren door het stadsverkeer. De zitpositie en ergonomie zijn ontworpen voor zowel comfort als controle, waardoor rijders van verschillende formaten kunnen genieten van een plezierige rijervaring.

Functionaliteit: Naast zijn prestaties en design, biedt de Dragster 200 praktische aspecten zoals een ruim onder-zadel opbergcompartiment en een digitaal dashboard met alle essentiële informatie duidelijk weergegeven.

Samenvattend, de Italjet Dragster 200 uit 2022 is een opmerkelijke scooter die de grenzen van traditioneel scooterontwerp doorbreekt. Met zijn krachtige prestaties, opvallende uiterlijk en geavanceerde technologieën biedt het een unieke en opwindende rijervaring voor degenen die op zoek zijn naar iets echt onderscheidends in de tweewielerwereld.

- 3 maanden garantie

www.vos-oss.nl | 041266722
Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
Vos Oss Motoren
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Dresser" betekent: Motorfiets die volledig is opgetuigd of aangekleed (to dress). De term is afkomstig uit Harley-kringen. In zijn algemeenheid: toermotorfiets die naast standaardaccessoires als koffers, windscherm en valbeugels is voorzien van extra lampen, een radio, een sigarenaansteker en andere opsmuk die voor het rijden niet noodzakelijk is. De overtreffende trap van de dresser is de full dresser.
© 2000 - 2024 Motoroccasion