Nieuwsbrief:

VOGE  500 R - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
Zwart
voge - 500-r
voge - 500-r
voge - 500-r
voge - 500-r
voge - 500-r
voge - 500-r
voge - 500-r
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
VOGE biedt 5 JAAR FABRIEKSGARANTIE op de 500R

De paralleltwin van de 500R levert 46,5 pk bij 8500 toeren per minuut en levert prestaties die zelfs de meest veeleisende rijders zullen tevreden stellen. De uitgangspunten bij het ontwerp van deze motor? Kracht en wendbaarheid, een agressief uiterlijk en een geweldig rijgedrag.
De 500R is uitgerust met componenten van topmerken zoals het BOSCH injectiesysteem, de Nissin remmen en de KYB veerelementen.

Bent u nieuwsgierig naar hoe deze preachtige VOGE 500R rijdt, dan hebben wij het antwoord want u kunt bij ons op afspraak komen proefrijden.

 • LET OP: Wij zijn op dit moment uitsluitend op afspraak geopend. Neem contact op via email: premiummobility@hotmail.com of telefoon: 0627401144 om een afspraak te maken voor een bezichtiging/proefrit of meer informatie.   

  Kijk voor onze volledige voorraad motorfietsen op onze website, pagina op motoroccasion of marktplaats.

  Al onze nieuwe motorfietsen worden standaard als volgt afgeleverd:
  - De getoonde prijs is rijklaar inclusief alle bijkomende kosten en een volle tank brandstof.
  - 2 jaar fabrieksgarantie (of 5 indien anders vermeld)
  - 10 dagen gratis all-risk verzekering (ter plekke af te sluiten zodat de motor direct meegenomen kan worden).
  - Gratis goodiebag met praktische S100 producten ter waarde van ruim €55,-   


  We hebben alle moeite genomen om de informatie met betrekking tot het voertuig zo juist, actueel en volledig mogelijk weer te geven. Helaas zijn fouten nooit uit te sluiten, vertrouw daarom niet alleen op de door ons weergegeven informatie maar controleer voor aankoop alle zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties en Accessoires:
- ABS
- A2 (35KW)
Deze motor is geschikt voor A2 rijbewijs.
PremiumMobility
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: HARLEY-DAVIDSON in 2006 - Harley-Davidson onthult plannen voor een geheel nieuwe museum in Milwaukee. In 2006 komt men met de FLHX Street Glide, een motorfiets ontworpen door Willie G. Davidson naar zijn persoonlijke faforiete motor in de touring lijn. De eerste van de 6-versnellingsbak worden beschikbaar gesteld op de 2006 modellen Dyna motorfietsen. Ook is er de toetreding tot de familie Dyna van de FXDB / I Street Bob. Harley-Davidson benoemt Beijing Feng Huo Lun (FHL) als de eerste erkende Harley-Davidson dealer op het vasteland van China.
© 2000 - 2024 Motoroccasion